Prostenal®Perfect предлага ефикасни продукти за подкрепа на нормалното функциониране на простатната жлеза и уринарния тракт и за стимулиране на мъжкото здраве. Продуктите са разработени на база на познанията за традиционните билкови екстракти и последните научни изследвания.

Високото качество и ефикасност на съставките се осигурява чрез:
- уникалните методи за преработка на субстанциите 
- качество, гарантирано от производител с над 10 години опит в сферата на добавките
- производител, сертифициран по GMP (Добри производствени практики) стандарт.

Prostenal® Perfect за здрава простата, за нормална функция на уринарния тракт, за мъжка потентност. Една таблетка дневно. Може да се взима по всяко време на деня, за предпочитане сутрин с храна и течности.  
 

Prostenal®Perfect е разработен като добавка за продължителен прием, но при някои мъже подобрение в субективните показатели може да се наблюдава в рамките на седмици. Препоръчително е да приемате Prostenal® Perfect поне 2 месеца, за да постигнете оптимален резултат.

Prostenal®Perfect е хранителна добавка, комбинира добре изследвани растителни екстракти, витамини и минерали. Не са установени взаимодействия при едновременния прием на лекарства, въпреки това ние препоръчваме да се консултирате с лекар преди да приемете Prostenal®Perfect ако имате предписани лекарствени средства. 

Prostenal®Perfect е хранителна добавка и като такава няма странични ефекти от комплекса хранителни съставки, при условие, че се спазват инструкциите за употреба. Въпреки това, съветваме ви да приемате Prostenal®Perfect с течност и храна, за да избегнете евентуално дразнене на стомаха.

Продуктите Prostenal®Perfect не съдържат захар или други захариди.

Prostenal®Perfect подпомага добрата сексуална активност. Уникалната комбинация от съставки помага за поддържане на оптимално сексуално здраве:
- Цинкът допринася за поддържане на нормални нива на тестостерон в кръвта, за нормален фертилитет и сексуална функция. Участва в процеса на делене на клетките.
- Екстрактът от бабини зъби (Tribulus terrestris) е природен стимулант, който допринася за по-висока жизненост на организма и подпомага добрата сексуална активност
- Комбинацията от Сау Палмето (Serenoa repens) и двудомна коприва (Urtica dioica) допринася за поддържане здравето на простатата и нормалното функциониране на уринарния тракт. Наличието на симптоми в долните пикочни пътища може да е сигнал за проблеми с потентността при някои мъже.